Най-голямото зрелище от световния бокс беше оставено за края на годината. В

...
Най-голямото зрелище от световния бокс беше оставено за края на годината. В
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Галавечерта на Антъни Джошуа и Анди Руис в Саудитска арабия

Най-голямото представление от световния бокс  беше оставено за края на годината. В една изключителна галавечер в Саудитска Арабия ще станем очевидци на куп страхотни борби на кръга, а огромната атракция несъмнено е двубоят Антъни Джошуа  - Анди Руис. Двамата ще " закрият " спектакъла с реванша между тях, откакто преди 6 месеца мексиканецът нанесе първото проваляне в професионалната кариера на считания за несломим британец. 
Всичко по-интересно към галавечерта в " Дирия Арена " може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg . Мачовете започват към 17:00 часа българско време! 
Програмата на всички мачове, които ще се изиграят: 
19:00: Махамадрасул Мажидов - Том Литъл
20:00: Филип Хргович - Ерик Молина 
20:45: Дилиън Уайт - Мариуш Вах 
21:45: Майкъл Хънтър - Александър Поветкин 
23:00: Антъни Джошуа - Анди Руис
ПРЕДИ ГАЛАВЕЧЕРТА
Саудитска Aрабия се трансформира изненадващо в хазаин на реванша сред Антъни Джошуа и Анди Руис . Еди Хърн разгласи, че ще направи най-хубавата боксова галавечер в миналото и, макар че залата не е разпродадена, импресариото е подготвен да затвърди връзките, основани в арабския свят, подготвяйки поредност от събития, на които Джошуа да се изправи и против Дионтей Уайлдър, и против Тайсън Фюри. Както е известно, единствено от този дуел някогашният първенец ще вземе 66 милиона паунда. 
Иначе самата галавечер е несъмнено най-силната в тежка категория от години насам. На кръга ще се завърне Дилиън Уайт, който има едно от най-тежките трудности в кариерата си - Мариуш Вах. Бившият кандидат не е единственото " марково " име, което ще се качи на кръга, защото и Александър Повткин има сериозен дуел. 
Може да следите черешката на тортата Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР